-11%
850.00 lei 760.00 lei
Disponibil pentru precomandă
Greutate | 8.8 kg |
---|---|
Producator |
Ustm |
Osmoza inversa USTM RO6 6 stagii este un sistem modern de osmoza inversa in sase trepte. Este echipat cu trei pre-filtre, o membrana osmotica si doua filtre finale in linie
Filtrele cu osmoza inversa sunt cele mai frecvent alese si instalate filtre de bucatarie. Purifica apa eliminand impuritatile mecanice, compusii metalelor grele, bacteriile si virusurile. Acestea ofera posibilitatea de a bea apa limpede, cristalina, sanatoasa, cu caracteristicile apei de izvor. Aceste sisteme sunt de obicei montate intr-un dulap sub chiuveta de bucatarie.
Sistemul permite extragerea zilnica a pana la 280 * litri de apa cu un pH neutru *.
* apa osmotic pura sub influenta CO2 din aer se acidifica in timp si valoarea pH-ului scade
Utilizarea apei osmotice economiseste bani datorita costurilor reduse de productie ale unui litru de apa si ingrijirii mediului, deoarece se genereaza mai putine deseuri sub forma de sticle.
In functie de necesitati, sistemul se poate baza pe corpurile din seria WFW sau WFU.
Setul include sistemul RO, canalul, rezervorul, setul de conexiuni, instructiunile de asamblare.
Prima etapa :(PS20) elimina impuritatile mecanice mai mari de 20 microni din apa. Nisipul, rugina si alte depozite sunt prinse de micropori, al caror diametru scade spre interior. Particulele mari sunt capturate in apropierea suprafetei, in timp ce cele mici in straturi mai adanci.
A doua etapa : (BL sau GAC) indeparteaza clorul si substantele organice din apa, protejand astfel membrana RO si prelungindu-i viata. Datorita structurii sale poroase, carbunele activ este un excelent material filtrant. Substantele chimice sunt adsorbite in pori.
A treia etapa :(PS5) elimina impuritatile mecanice mai mari de 5 microni din apa. Nisipul, rugina si alte depozite sunt prinse de micropori, al caror diametru scade spre interior. Particulele mari sunt capturate in apropierea suprafetei, in timp ce cele mici in straturi mai adanci. O insertie diferita, adaptata nevoilor clientului, poate fi utilizata ca al treilea pas.
A patra etapa: (membrana RO) este alcatuita din mai multe straturi ale unei membrane semipermeabile, poroase. Porii membranei sunt suficient de mari pentru ca apa sa treaca, dar suficient de mici pentru a preveni trecerea altor substante. In acest fel, microbi si chiar ioni sunt eliminati din apa. Cartusul de carbon liniar de
A cincea etapa: (L-GAC) imbunatateste gustul si mirosul apei.
A sasea etapa: (L-MIN) cartus mineralizant. Imbogateste apa cu minerale indepartate in procesul de osmoza inversa sau cartus
( L-TINER ) alcalinizant-ionizant-mineralizant care contine un amestec de depozite ceramice de inalta calitate de origine naturala. Proportiile selectate corespunzator ale depozitelor indeplinesc trei functii: alcalinizeaza, mineralizeaza si ionizeaza apa, ceea ce are un
efect foarte benefic asupra sanatatii si bunastarii noastre. Reduce ORP-ul apei pana la -400 mV, conferindu-i puternice proprietati antioxidante si anti-imbatranire, protejeaza impotriva radicalilor liberi si deacidifica organismul. Intareste rezistenta la
boli, mineralizeaza apa si o imbogateste cu, printre altele, calciu, magneziu, sodiu, potasiu, fier, seleniu.
Nu ai cont?
Creaza un cont!
Recenzii
Nu există recenzii până acum.